O angajată din fermele lui Dimitrie Muscă, pe lista românilor răpuși de COVID-19! ”Nu a venit nimeni să ne facă teste!”

 

Situație de urgență în fermele administrate de ing. Dimitrie Muscă din Curtici, județul Arad. Întreg colectivul este speriat după ce s-a aflat că al 29-lea pacient decedat în România de la noul coronavirus este chiar o colegă de-ale lor.

Femeia de 60 de ani lucra la maternitatea din complexul de porci și a fost internată în secția de boli infecțioase Arad din data de 25 martie, apoi transferată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă în aceeași zi. I-au fost recoltate probe pentru COVID-19 în data de 25 martie, rezultatul fiind pozitiv în 26 martie, data în care femeia a decedat, potrivit tion.ro.

Fermierul Dimitrie Muscă a dorit să dea o exclusivitate pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO în care descrie atmosfera la această oră în rândul oamenilor din fermele sale. ”Săptămâna trecută s-a întâmplat. Deocamdată nu știu ce să fac, suntem ca la nebuni. Nu au venit să ne facă teste, nici măcar familiei care a stat cu ea în casă nu li s-au făcut teste, doar li s-a recomandat să stea în carantină. Sunt fiica, ginerele, soțul văduv și o nepoată. Nici lor nu li s-au făcut teste”, ne-a declarat directorul general de la Combinatul Agroindustrial Curtici Arad.

Citiți continuarea articolului pe AGROINTEL.RO.

O angajată din fermele lui Dimitrie Muscă, pe lista românilor răpuși de COVID-19! ”Nu a venit nimeni să ne facă teste!”
Derulează în sus