SEMNAL DE ALARMĂ TRAS DE DISTRIBUITORII DIN ROMÂNIA!

Distribuitorii fac apel către Guvern! Asociația Companiilor de Distribuție de Bunuri din România (ACDBR) își arată îngrijorarea față de evoluția pe viitor a situației din industria alimentară, mai ales la nivelul de alimentare și distribuție, în contextul actualei crize create de pandemia cu noul coronavirus. Totodată,  ACDBR face un apel către autoritățile statului pentru regândirea întregului plan de acțiune și propune câteva soluții, după cum se arată într-un comunicat remis Agrointeligența – AGROINTEL.RO.

În contextul general nefast generat de nivelul crescut al infectării populației cu virusul COVID-19 și al necesității luării unor măsuri eficiente de către Președintele Republicii, Guvern și Parlament pentru protejarea sănătății populației și diminuarea efectelor economice asupra mediului de afaceri, ACDBR face următoarele precizări:

I. Aprovizionarea cu alimente și bunuri de larg consum de strictă necesitate trebuie să reprezinte, împreună cu protejarea sănătății populației, obiectivele principale ale Guvernului.

Citiți continuarea articolului aici: AGROINTEL.RO

 

SEMNAL DE ALARMĂ TRAS DE DISTRIBUITORII DIN ROMÂNIA!
Derulează în sus