Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna aprilie 2017

În luna aprilie 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, un număr de 22 de magazine, faţă de cele 14 unități deschise în luna martie 2017.

PROFI a deschis în luna aprilie 15 magazine noi, fiind rețeaua cu cele mai multe unităţi din România. Noile magazine au fost deschise la Arbore, Măgureni, Răcari, Covasna, Bacău, Timişoara, Celaru, Galicea Mare, Zagon, Vidra, Bechet, Dobra, Călmățuiu de Sus, Balș și Techirghiol, rețeaua PROFI ajungând la un număr de 551 de magazine, prezente în 295 de localități.

Lidl a continuat investițiile în România și a inaugurat 5 magazine în luna aprilie, în Focșani, Iași, Călărași, Piatra Neamț și Pitești, reţeaua naţională ajungând la 211 unităţi.

Mega Image a anunțat lansarea pe piața din Cluj prin deschiderea primului său supermarket din Cluj-Napoca, situat în cadrul galeriei comerciale Platinia, din Calea Mănăștur nr. 2 – 6.

Kaufland România a deschis în aprilie un nou magazin în Brașov, acesta fiind cel de-al 114-lea magazin al rețelei la nivel național.

Sursa articolului: Retail-FMCG.ro

Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna aprilie 2017
Derulează în sus