Transportul în regim de temperatură controlată – de la un serviciu de nișă la un business de succes

Dorința de a fi un furnizor flexibil de servicii logistice a condus compania Gebrüder Weiss România către dezvoltarea unei rețele proprii de transport în regim de temperatură controlată, începând cu 2014, an care a marcat pentru companie lansarea unui nou serviciu de transport mărfuri alimentare, în regim tip FTL, atât la nivel local cât și internațional.

Gebrüder Weiss România a luat atunci decizia de a investi în echipamente proprii, mono și bicompartimentale, care asigură o temperatură cuprinsă între -22˚C și +8˚C, putând astfel transporta produse în regim „deep frozen”, dar și „fresh”.

Deși acest tip de transport este poate cel mai complex, atât prin prisma cerințelor clienților cât și din punct de vedere al legislației, activitatea în domeniu este una de succes și se bazează atât pe experiența angajaților cât și pe calitatea serviciilor prestate și permanenta îmbunătățire a acestora.

Planuri de dezvoltare

Pornind de la un număr de doar 11 clienți și 650 de transporturi realizate în primul an de la lansarea serviciului de transport în regim frigorific, pe parcursul celor 3 ani s-au înregistrat creșteri semnificative pentru Gebrüder Weiss România, numărul de transporturi efectuate fiind astăzi de peste 4.000 de astfel de transporturi la nivel național și internațional.

Dorința de a consolida și dezvolta acest tip de serviciu, a condus la decizia ca o parte din bugetul ce va fi alocat investițiilor în 2018 să fie redirecționat către acest sector de business, luându-se în considerare creșterea flotei proprii de camioane bicompartimentale pentru transportul mărfurilor direct către beneficiarii finali sau către depozite frigorifice.

Oferim servicii de transport în regim de temperatură controlată pentru partenerii noștri din industria FMCG bazându-ne atât pe flota proprie de camioane cât și pe parteneriatul cu cărăuși de clasa A. Evaluăm permanent aceste servicii folosind criterii severe și monitorizăm lunar indicatorii de performanță, cu scopul de a furniza clienților noștri calitate la cel mai înalt nivel”, declară Sergiu Grăjdeanu, FTL Business Unit Manager.

Gebrüder Weiss România

Compania Gebrüder Weiss are o experiență de peste 20 de ani în transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, bazându-se pe o infrastructură națională prin platforma logistică proprie cu 9 terminale logistice de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova.

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu
T +40.372.678.420
office.ro@gw-world.com
http://www.gw-world.ro

Sursa articolului: Retail-FMCG.ro

Transportul în regim de temperatură controlată – de la un serviciu de nișă la un business de succes
Derulează în sus