#FruitVeg4You pentru a stimula consumul de fructe și legume

Freshfel Europa a făcut echipă cu organizația fermierilor Copa Cogeca pentru a lansa #FruitVeg4You pentru a crește gradul de conștientizare și a încuraja creșterea consumului de  fructe și legume  în Europa.

Organismele europene al producătorilor și fermierilor, Freshfel Europa și Copa Cogeca și-au unit forțele pentru a lansa o nouă campanie de social-media pentru a încuraja consumul de fructe și legume în Europa, folosind #FruitVeg4You.

Campania va împărtăși conținut de la membrii organizațiilor, precum și fapte și cifre despre fructe și legume, dar și articole interesante din domeniu.

„Există o mulțime de studii care vorbesc despre aspectele sănătoase ale consumului de fructe și legume, așa că am discutat ideea de a face ceva împreună cu Copa Cogeca pe acest domeniu“, spune Daphne van Doorn de la Freshfel. Având în vedere acoperirea amplă a social media, Freshfel vede o oportunitate în implicarea semnificativă în comunicarea cu consumatorii. „Putem ajunge la o rețea europeană mai largă prin intermediul social media“, spune van Doorn. „Există o mulțime de lucruri pe care le putem face pe social media. Vom evalua performanța campaniei după un an și apoi vom lua în considerare extinderea sa în continuare”.

Organizațiile doresc ca respectiva campanie să se constituie parte a platformei UE privind alimentația, activitatea fizică și sănătatea. Potrivit lui van Doorn, hashtagul #FruitVeg4You este deja în uz, dar organizațiile așteaptă acum confirmarea finală din partea Comisiei Europene pentru ca respectiva campanie să fie acceptată ca angajament pe platforma UE.

„Consumul de fructe și legume nu este încă la nivelul la care ar trebui să fie“, explica van Doorn. „De aceea facem acest lucru, pentru a încuraja mai mult distribuirea pe social media a unor activități din domeniu precum promoții bune ori campanii și activități legate de sectorul fructelor și legumelor.“

Sursa articolului: www.roaliment.ro
#FruitVeg4You pentru a stimula consumul de fructe și legume
Derulează în sus