RISCURI MAJORE pentru companiile care asigură APROVIZIONAREA cu alimente şi bunuri de strictă necesitate

COVID-19. Impactul sanitar major asupra populației cauzat de extinderea pandemiei de coronavirus generează consecințe severe și imediate și în mediul de afaceri. E nevoie de soluții urgente care să echilibreze impactul economic. Aprovizionarea cu hrană a populației nu poate fi întreruptă, de aceea trebuie găsite soluții urgente pentru susținerea operatorilor care asigură securitatea alimentară.

Organizațiile din domeniu vin cu propuneri concrete pentru Guvernul și Parlamentul României.
Asociația Companiilor de Distribuție de Bunuri din România (ACDBR) a trimis redacției FERMA un comunicat pe care îl redăm, integral, în cele ce urmează:

În contextul general nefast generat de nivelul crescut al infectării populației cu virusul Covid 19 și al necesității luării unor măsuri eficiente de către Președintele Republicii, Guvern și Parlament pentru protejarea sănătății populației și diminuarea efectelor economice asupra mediului de afaceri, ACDBR face următoarele precizări:
• Aprovizionarea cu alimente și bunuri de larg consum de strictă necesitate trebuie să reprezinte, împreună cu protejarea sănătății populației, obiectivele principale ale Guvernului.
• Sectorul distribuției de bunuri este grav afectat de riscurile economice generate de pandemia de coronavirus, care pot genera risc major de securitate alimentară în România.

Citiți continuarea articolului aici – FERMA.

RISCURI MAJORE pentru companiile care asigură APROVIZIONAREA cu alimente şi bunuri de strictă necesitate
Derulează în sus