Curs Proiect POCA 111846 – Curs de fiscalitate

Prezentul Curs de instruire în domeniul fiscalității este elaborat în cadrul proiectului “Legislație actualizată pentru un comerț calitativ cu produse agroalimentare” al Asociației ACDBR în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, cod SIPOCA 165/ SMIS2014+ 111846.
Obiectivul general al proiectului îl constituie Formularea de propuneri alternative la politicile publice pentru actualizarea cadrului legislativ specific în vederea îmbunătățirii activităților de comerț cu produse agroalimentare din România.
Cursul de fiscalitate este inclus în activitatea A4 „Dezvoltarea cunoștințelor și abilităților membrilor grupului țintă prin participarea la activități de instruire”.
Tematicile cursului se referă la aspecte legislative din Codul fiscal și din Codul de procedură fiscală. Tematicile sunt structurate în module ce au la bază legislația românească specifică și elemente de legislație europeană, cursul cuprinde și aspecte legate de legislația privind egalitatea de șanse, nediscriminarea, dezvoltarea durabilă și siguranța și securitatea alimentară.
Rezultatul urmărit este ca personalul din ONG-uri, parteneri sociali și instituții publice (50 de persoane) să fie instruit în domeniul fiscalității.

Locurile de desfășurare a cursului sunt: București, Focșani, Ploiești.

Puteți citi tot cursul aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.