Curs Proiect POCA 111846 – Legislație în domeniul comercializării produselor agroalimentare

Proiectul “Legislație actualizată pentru un comerț calitativ cu produse agroalimentare” este un proiect implementat de Asociația Companiilor de Distribuție de Bunuri din România, persoană juridică de drept privat cu scop nepatrimonial, înființată conform OG 26/ 2000, cu modificările și completările ulterioare.

Formularea de propuneri alternative la politicile publice pentru actualizarea cadrului legislativ specific în vederea îmbunătățirii activităților de comerț cu produse agroalimentare din România reprezintă obiectivul general al proiectului.
Acesta contribuie la atingerea obiectivului tematic nr. 11 Consolidarea capacității instituționale a autorităților publice și a părților interesate și eficiența administrației publice (OT 11), dar și a Obiectivelor specifice ale Axei prioritare 1 OS 1.1: Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri în concordanță cu SCAP, precum și la realizarea obiectivelor și măsurilor stabilite în cadrul Strategiei pentru Consolidarea Administrației Publice 2014 – 2020 (SCAP).

Puteți citi tot cursul aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.