Masă rotundă – dezbatere

Asociaţia Companiilor de Distribuţie de Bunuri din România (ACDBR) are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Masa rotundă – dezbatere care se va desfăşura în data de 14 decembrie 2018 în Bucureşti, intervalul orar 10.00 – 14.00. Evenimentul are loc la Hotel Rin Central, Sala Nicolae Iorga (București, Str. Traian nr. 57).

Activitatea are rolul de a aduce laolaltă cca 50 de reprezentanți ai grupului țintă, ONG-uri care activează în domeniul comercializării produselor agroalimentare și domenii conexe (producție, procesare, distribuție) şi reprezentanți ai autorităţilor publice de resort. În cadrul activității se vor aborda următoarele teme:
– Concluziile Studiului realizat în cadrul proiectului și ale Cursurilor de instruire organizate
– Propuneri de modificare a legislației
– Identificarea direcțiilor principale de acțiune
– Identificarea propunerilor alternative la politicile publice care urmează a fi dezvoltate
– Identificarea mecanismelor de monitorizare și evaluare

Evenimentul este organizat în cadrul Proiectului „Legislație actualizată pentru un comerț calitativ cu produse agroalimentare” POCA/111/1/1/111846, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă şi se desfăşoară la nivel naţional pe o perioadă de 12 luni (27 iunie 2018 – 26 iunie 2019). Obiectivul General îl reprezintă formularea de propuneri alternative la politicile publice pentru actualizarea cadrului legislativ specific în vederea îmbunătăţirii activităţilor de comerţ cu produse agroalimentare din România.

Precizăm faptul că vor fi decontate costurile cu transportul, cazarea şi masa.
Persoana de contact Daniela BOBARU: e-mail: daniela@acdbr.ro, telefon: 0723626945.

Invitația și agenda evenimentului pot fi descărcate aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.